Services

 • Депилација со топол восок

  Кога станува збор за топлата депилација, таа е многу ефетивна токму поради тоа што е топла. Топлината ги поттикнува порите и фоликулите на влакната да се отворат, со што полесно се отстрануваат влакната.

 • Депилација со ладен восок

  Редовната депилација со ладен восок ќе го намали растењето на влакната и депилацијата е поедноставна и брза. Добар е за сите видови кожа. Кај ладната депилација восокот е за една употреба.

 • Шеќерна депилација

  Природен, безбеден и ефективен третман за отсранување на несаканите влакна. 100% природно, 100% хигиенски, без поткожни влакна, без иритации и црвенила , продолжен период помеѓу две депилации, проретчување на влакна до 70%, прекрасна, нежна и мазна кожа како никогаш досега!

 • Депилација

  Убаво депилираната кожа е една од главните преокупации на секоја девојка која сака да изгледа убаво и неодоливо. Постојат многу начини да се изведе депилацијата , секоја има свои придобивки и свои недостатоци.

 • 1
 • 2