КикоМакс

Компанијата  Кико макс  постои на пазарот повеќе од 16 години првиот кафемат  е поставен на 01.05.2004г  пред точно 16 години.
Располага со 2 сопствени возила и моментално има 9 вработени.
Работи со брендот:
“ZANUSSI (NECTA)“ – Вендинг

divine_logo