Професионална шминка

Маникир

Професионална шминка за свечени и дневни пригоди.
-Надградба на трепки
-Фарбање на веѓи
-Семиперманент маскара
Иновативна текстура која ги прави вашите трепки со повеќе волумен и подолги.
Semipermanent Maskara е трајна маскара и неа може да ја нанесуваат исклучиво козметичари кои ја имаат поминато содветната обука и добиле сертификат за истата.
Трае од 3-4 недели и исто така може да биде остранета од страна на козметичар.
ПОВЕЌЕ ВОЛУМЕН И ПОВЕЌЕ ДОЛЖИНА НА ВАШИТЕ ТРЕПКИ СО
COMBINAL SEMIPERMANENT MASKARA
– Подолги трепки
– Водоотпорни
– Не остава црно под очите
– Слободно може да ја нанесат корисници на контакни леќи
– Третманот трае 30 минути.
Повекето жени ја користат маскарата да ги истакнат нивните трепки. За да изгледаат вашите очи во најдобро светло без шминка Ви ја препорачуваме Семиперманент Маскара. Овој нов козметички тренд во САД е доста застапен ритуал во козметичките третмани за убавина на секоја жена. Семиперманент маскарата сега е достапна и во нашиот регион.