Педикир

Педикир

Педикир претставува нега на кожата и ноктите на нозете, притоа отстранување на сувата кожа, деформирани нокти и жуљеви со различни козметички средства и соодветен алат и прибор за работа.
Педикир третмани:
-Класичен педикир
-Класичен педикир со лак
-Класичен педикир со гел лак