Мадертотерапија

Мадертотерапијата

Мадеротерапија  УБИЕЦ НА ЦЕЛУЛИТОТ
Мадертотерапијата е специјален тип на антицелулитна масажа, која се изведува со специјално дизајнирани дрвени рамки(OKLAGIJA), ролки и чаши! Во сржта на оваа антицелулитна техника е стимулација на лимфната дренажа, што е прв и основен чекор во борбата против отпорен целулит на нозете и бутовите. И каде и да стимулираме лимфна дренажа, како посакуван ефект покрај естетскиот, имаме целосна детоксикација и релаксација на целото тело!
Посетете не и да се обезбеди масажа која ќе го доведе твоето тело во врвна форма!