Детоксификација

Детоксификација

ДЕТОКС СПА СИСТЕМ – Детоксификација на телото преку нозете .
Начин на работа:
CELL SPA апаратот произведува електрични импулси со ниска фреквенција која нежно вибрира низ телото и ги стимулира ќелиите да лачат токсини кои се лачат преку лимфниот систем, а преку порите на стапалата (има 2000 пори на секое стапало) се исфрлаат. Самиот апарат има енергетски кертриџ кој ги создава електричните импулси или јони кои протекуваат низ телото, а со тоа се врши излачувањето на отровите преку лимфните жлезди.
Позитивни ефекти:
• Детоксификација на целиот организам
• Ја зголемува енергијата на целото тело
• Го подобрува и регулира метаболизмот
• Ја подобрува циркулацијата
• Регулација на крвниот притисок
• Регулација на холестеролот
• Регулација на шеќерот во крвта
• Слабеење и отстранување на целулитот
• Го подобрува сонот
• Намалување на потењето и непријатните миризби
• Го подобрува тенот на кожата
Апаратот не би требало да го користат:
• Лица со вграден пејсмејкер
• Лица кои имаат епилепсија
• Лица со поголеми психички пореметувања
• Бремени жени
• Лица – веднаш после оперативни зафати
Доколку вашето тело не може да се справи со сите токсини во организмот, тоа го постигнува и надополнува новиот современ и бионергетски апарат за детоксикација на телото CELL SPA, за кое што е потребно само 30 минути. CELL SPA системот на ефикасен и едноставен начин ќе Ве ослободи од непотребните отрови и ќе Ви ја овозможи неопходната помош.